En weet je wat zo leuk is? Dat je gewoon, ondanks dat je denkt dat je het niet in je hebt, iets fantastisch mee naar huis krijgt. Helemaal naar je eigen idee en eigen inspiratie (met daarbij een klein beetje ingefluisterd door de juf ?). En weet je wat daarnaast zo leuk is? Dat je het samen kunt doen. Dus je kan ook nog zelf tips geven aan je mede workshopgenootje. De combi met Het Textielmuseum is een beleving wat je bij blijft. En de juf? Ingeborg is een geduldige, kundige maar bovenal een creatieve lieve vriendin die dat beste uit je naar boven haalt. Ik heb genoten en zal het zeker verder vertellen. Zoals je al wist, een grote fan heb je er al bij, mijn mama.

Wendy Brokx

Ik heb laatst de workshop Mixed Media gevolgd bij Ingeborg. Een absolute aanrader! Gezellige sfeer, prachtig atelier én een goede uitleg van ‘’’de juf’’. Voor herhaling vatbaar.

Judith IJpelaar

In een gemoedelijke sfeer stimuleerde Ingeborg ons, om creatief uit de hoek te komen, met als resultaat een vrolijk schilderijtje.

Kirsten Bekema

Ik vond het echt heel leuk om te doen. En wat heb je een mooie ruimte daar in Tilburg Ingeborg! Ik kom zeker terug.

Marianne Zwijgers

Ik vond het erg leuk om te doen. Wel even stilgestaan bij mijn perfectionisme en het loslaten. Dat is toch wel een stukje waar ik aan mag gaan werken. Wat een workshop kan doen met je onderbewuste (haha). En wat een gave ruimte heb je. Ben daar maar trots op. Dankjewel voor deze middag.

Anita van de Sande

Het was héél gezellig en leerzaam en de tijd vloog voorbij! Ik vond het heerlijk om op deze manier eens met niets anders bezig te zijn dan creëren. Go with the flow. We zien het wel. Alles is goed. Topmiddag! Bedankt Ingeborg.

Wilma van Vugt

Ik heb er erg van genoten vanmiddag. En het viel me erg mee dat ik toch zomaar iets ‘’out off the blue’’ heb weten te maken. Het was fijn om er mee bezig te zijn. En ook nog een hapjesverrassing tussendoor. Echt een middagje ‘’uit’’. Heerlijk!! Bedankt Ingeborg. PS: en wat maak je zelf trouwens veel en mooie dingen. Dat vond ik ook erg leuk om te zien.

Yvonne Boons

Nogmaals heel veel dank voor je inzet en enthousiasme. Met o.a. jouw gastles bereiden deze leerlingen zich voor op wat volgend schooljaar elke week gaat plaatsvinden: een IMC Basis les in de klas of op excursie. Het was een geslaagde en leuke les volgens de leerlingen en juf Jannicke. Doordat je eerst jouw persoonlijke verhaal vertelde, werd het een echte IMC Basis Les voor de leerlingen. #nulerenwatlateris

Marie-José Dirkse-Feskens

Heerlijke workshop Mixed Media gehad. Heel ontspannend en veel geleerd. Met een hapje, drankje, aangenaam gezelschap en muziek. Mooie kunstwerkjes gemaakt, recht uit het hart! Met de enthousiaste en kundige begeleiding van Ingeborg…. Dank daarvoor!

Wilma Schutten